Projektbeskrivning

Torsdag 3 september öppnar SKF/Konstnärshuset med två utställningar under SuperLocal. SKF:s stipendiater 2019 visas i Stora Galleriet. Parallellt öppnas Werner Jansons utställning i Lilla Galleriet.

Werner Jansons utställning tvingades stänga under pandemin i våras. Werner Janson mottog i juni 2020 stipendium ur Peggy Nermans Fond.

Stipendiater 2019 var:

Henrik Eriksson

Marketta Ivarsdotter

Peter Kinny

Monica Larsson

Zsuzsanna Larsson Gilice (förhinder från att medverka på utställningen)

Germund Lindunger

Helena Norell

Anton Wiraeus

 

PLATS: Stora Galleriet Konstnärshuset 3-6 september

TID:

tor 3 sept kl 17-20
fre 4 sept 12-17
lör 5 sept 12-17
sön 6 sept 12-17


 

SUPERLOCAL 2020 – Stockholm Independent Art Fair

Sveriges mest internationella konstmässa tvingades ställa in årets mässa i april, men satsar nu på en annan lösning: SUPERLOCAL.

I stället för att bjuda in gallerier från 30 länder och hela landet och samla en jättepublik på ett ställe har vi valt att fokusera på den lokala scenen och sprida ut utställningen på 13 stycken satellitutställningar på de konstnärsdrivna gallerierna runt om i staden, under fyra dagar, 3–6 september. På Kafé 44 i Kapsylen på Tjärhovsgatan 46 kan man ta en kaffe och se performance och samtal, samt plocka upp en karta över alla utställningarna, varav hälften ligger i närområdet och hälften är utspridda från Hjorthagen i norr till Tallkrogen i söder.

Supermarket – Stockholm Independent Art Fair är en konstmässa som inte fokuserar på försäljning, utan på att nå ut med konsten och skapa internationella möten.

Vänligen uppmärksamma att alla gallerier har individuella öppettider. Se mer information längre ned på sidan.  

SUPERLOCAL INFO POINT
Kafé, performance, samtal
Torsdag–lördag 14–20, söndag 14–18
Tjärhovsgatan 46, 116 28 Stockholm
www.supermarketartfair.com